Бижутата на Бела и Джиджи: стилни и модерни

Сестрите Хадид са модни икони, които знаят как да носят бижута не по-малко умело от вечерни рокли. Те избират напълно различни аксесоари, но изглеждат еднакво безупречно. Не ви призоваваме да копирате визията им, но определено имате какво да научите!

Бела Хадид

Стилът на Бела Хадид е изискана класика с елементи на смела сексуалност. Някои решения на модела за  изяви на червения килим, наподобяват образите на актриси от ерата на Златния Холивуд – вечерни рокли с дължина над бедрото, дълбоко деколте и, разбира се, диаманти, много диаманти! В същото време, в обикновения живот, Бела обича да носи обеци халки.

Обеци халки

Бижутата на Бела и Джиджи: стилни и модерни

Тази  визия се е превърнало в отличителен белег на Бела – елегантна висока опашка и обеци халки, които акцентират на дълбоките скули. Между другото, този тип обеци наистина изглежда много впечатляващо с високи прически . 

Обеци със смарагд

Бижутата на Бела и Джиджи: стилни и модерни

Не сте сигурни как да комбинирате големи обеци с цветни камъни в гардероба си? Бела ще ви научи – някои аксесоари, които на пръв поглед може да изглеждат прекалено тежки за младо момиче, тя хармонично комбинира с лаконична прическа и рокля. Тайната е проста: когато избирате бижута с силен акцент, пропуснете други аксесоари, които също ще привличат твърде много внимание. Дори гримът ви трябва не трябва да е силен, освен ако не е вечерно събитие.

Колие с цветни камъни

Бижутата на Бела и Джиджи: стилни и модерни

Друга слабост при бижутата на Бела Хадид са колиетата. Моделите които избира са разнообразни от голям камък на верижка в духа на филма „Титаник“ до дантелено украшение с флорални мотиви. Перфектно допълват дълбоко деколте или рокля с отворени рамене. В същото време стилистът на Бела съвсем разумно съветва звездата да пропусне обеците или да носи малки обеци на винт, тъй като колието с цветни камъни не се нуждае от „помощници“.

Големи диамантени пръстени

Бижутата на Бела и Джиджи: стилни и модерни

Бела често украсява пръстите си с блестящи диаманти – избира масивни, наистина луксозни пръстени. Моля, обърнете внимание, че моделът носи бижута само с естествен нюд маникюр – без червени нокти или ярки нюанси. Това е цялата тайна! Но не бива да забравяте за обеците с диаманти, защото те ще завършат вечерния ви тоалет.

Джиджи Хадид

За разлика от по-голямата Бела, Джиджи Хадид рядко носи класически и в обичайния смисъл луксозни бижута. Харесва повече стилове на swag и бохо-шик – бижутата й не изглеждат като статусите на Bella (тук не виждаме никаква класика с диаманти), но придават на образите лекота и игривост.

Верижки

Бижутата на Бела и Джиджи: стилни и модерни

Любимите универсални аксесоари на Джиджи са верижки с различна дължина и ширина, които тя комбинира с тоалети в различни стилове. Те изглеждат еднакво добре с класическо черно палто или спортни-шик топове. Верижката е една от най-модерните декорации на този сезон, затова ви съветваме да разгледате по-отблизо образите на Хадид.

Колиета с различна дължина

Бижутата на Бела и Джиджи: стилни и модерни

Рецептата за безупречен младежки вид е бяла или черна тениска и няколко тънки колиета с камъни и седеф. Чудесен пример за това как ефектните аксесоари превръщат едни обикновени дрехи, в модерен младежки тоалет! Вероятно имате тениски – остава да се сдобиете с колиета с висулки, които да изглеждате не по-малко зашеметяващо от Джиджи. Сигурни сме, че можете!

Обеци и пръстени с фантазия

Бижутата на Бела и Джиджи: стилни и модерни

Смелостта и креативният подход на Джиджи при избора на бижута е в това, че обожава нестандартни форми обеци, които носи в едно облекло с големи пръстени. Някои стилисти смятат, че не трябва да носите повече от три бижута и е по-добре да изберете едно нещо – или големи обеци, или пръстен … Джиджи не се интересува от всички тези скучни правила – тя ги нарушава. По някакво чудо моделът успява да се отрупа с дузина аксесоари в едно облекло и да изглежда в същото време наистина стилно.

Boho шик

Бижутата на Бела и Джиджи: стилни и модерни

Бохо-шик бижута са в основата на най-дръзките образи на Джиджи Хадид. Техните отличителни елементи са етническата принадлежност – черупки, зъби, полумесеци, различни „символи“ ръчна изработка … Идеални са за лятото! Можете да носите много аксесоари в този стил на  веднъж защото изобилието при него е водещо и няма как да прекалите.