Чудесни варианти за излизане с широк панталон

Дамският панталон претърпя хиляди трансформации през годините.

Рано или късно всяка кройка се връща на мода – включително и онази дългата с широките крачоли. Този панталон, между другото, стана доста популярен тези дни, така че сме длъжни да ви кажем, че е време да го пробвате и за излизане. Защото парти визия с широк дамски панталон е не просто възможна, ами и доста интересна, особено ако се възползвате от следващите ни предложения:

  1. С лъскав топ

дамски панталон

Намерете си отрязан до пъпа топ с пайети и блясък. Вашият панталон с висока талия ще седи чудесно с него. А за широките крачоли, не се тревожете, те ще прикрият липсата на нови или подходящи обувки така или иначе.

  1. С прозрачна копринена блуза

Не е нужно да бъде черна или бяла, ако ще ходите на някое тузарско парти, може да експериментирате с неонов цвят или с любимото бонбонено. Внимавайте със сутиена, той ще се вижда, така че изберете хубав и нов от колекцията си.

  1. С тишърт на любима банда

Този младежки вариант на 90-те години на миналия век е чудесна опция за излизане с приятели, за дискотека и дори за плажно парти без повод през лятото.

  1. С блуза без ръкави и голи рамене

Дори да е от най-обикновената материя и в някой обикновен нюанс, секси кройката на блузата ще се допълни отлично с панталона ви. Можете да сложите и големи обеци и да оставите врата гол за загадъчна визия.

  1. А защо не и с гол гръб

Обратно – затворете предната част от тялото си и покажете гърба. Този тип топ ще пасне на широкия ви панталон и ще ви даде повече свобода и прохлада! Задължително изберете и някоя екстравагантна прическа!

Comments are closed.