рокля дрехи бижута

Изберете правилните дрехи, които ви ласкаят

Модата е нестабилна и модните тенденции се променят постоянно с течение на времето.

В този свят, където големите марки са настроени да печелят сърцата на хората с дизайнерските си линии, пазаруването на най-подходящите именно за вас дрехи е нелека задача. Когато пазарувате, тайната на успешната и хармонична визия е да не се стремите да копирате тенденциите, а да се фокусирате върху скриването на недостатъците и привличане на вниманието на околните върху предимствата на фигурата ви.

Ето няколко съвета как да подчертаете вашите силни страни и да изглеждате зашеметяващо:

рокля дрехи бижута

  1. Дънки. Обикновено сте склонни да купувате дънки на базата на най-новите тенденции и точно там грешите. Твърде впити около глезена дънки и дънки тип камбана не са предназначени за жените с твърде едри бедра. Това би придало повече визуален обем към външния ви вид. Можете да изберете дънки с нормална, стандартна форма и да ги сдвоите с туника.
  2. Рокли и поли. Роклите и полите са най-добрият избор, ако искате да изглеждате женствено. Независимо дали са дълги, разкроени или къси, роклите и полите, могат да извлекат най-доброто от вас. Стиловете рокли с разголена горна част са подходящи, ако имате красиви рамене и голям гръб. Въпреки това, ако сте с твърде широки рамене, можете да изберете рокля с деколте топ лодка или стилове, които отнемат вниманието от тази зона.
  3. Топове и туники. Топовете са добре за тези с плосък корем, обаче, можете да изберете свободни стилни топове, които се сливат добре с дънките. Блузите с бохо детайли вървят добре с поли и са подходящи за всички дами. Тениските е най-добре да използвате за ежедневни поводи и излети. Ако посещавате събитие от типа на партитата и не сте в най-добрата си форма, туниките са най-добрият вариант, тъй като могат да бъдат съчетани с фънки клин, тесни дънки и др. Те изглеждат изискани и небрежни едновременно.

Съхранявайте споменатите по-горе съвети следващия път, когато пазарувате. След това можете да се наслаждавате от „новия ви“ стил.