спално бельо

Какво значение се крие зад спалното бельо с рози

Наистина ли това е толкова важно?

Избирайки спални комплекти с рози, особено като подарък, ще е полезно да знаете каква е символиката на всеки цвят. Символичното значение на една роза зависи от нейния цвят:

Бялата роза се смята за символ на невинност, чистота и чистота.

Червената роза символизира желание, страст, радост и красота.

Златната роза означава съвършенство.

Кораловият (оранжев) цвят изразява желание, целенасоченост, радост и оптимизъм.

Розата в жълт цвят е древен символ, означаващ хармония, приятелство и живот, но и ревност. Букет жълти рози се добавят като знак за грижа, зряла любов или помирение.

Синята роза е символ на мечтите и надеждите.

Розовите рози обикновено се дават на млади момичета, тъй като този цвят символизира младостта, неопитността, скромността, нежността, елегантността и изтънчеността. В самото начало на една връзка, когато чувствата все още са толкова плахи, да се подаряват рози в розов цвят също се смята за подходящо.

Да заспите върху розовите листя е много приятно, дори ако това е просто рисунка върху спалното бельо. Но розата, сънувана в сън, също има значение:

Ако сте видели мечта с рози, можете да разчитате на благоволението на съдбата;

Ако едно момиче отрязва розовия храст в съня си, скоро ще получи предложение и с радост ще го приеме;

Да вдишвате аромата на розите на сън означава, че скоро ще изпиташ радост;

Да видите в съня си един розов храст, който все още не е цъфнал, означава в бъдещето здравословно благосъстояние, а изсъхналото – скръб или болест на близък човек;

Мечтата за червена роза ще донесе истински успех в любовта, радостта и печалбата, а бялата обещава добър късмет, здраве и благополучие.

Купете си спално бельо с рози и мечти, които носят късмет, тъй като с тях със сигурност ще мечтаете по-често.

В наши дни електронните магазини за спално бельо изобилстват от модели с „царицата на цветята”. В тях е изключително лесно е да изберете параметрите и да вземете комплект за всяко легло, като заложите на най-красивите според вас снимки и поръчате онлайн. Самото пазаруване в Интернет е лесно и приятно преживяване. Изберете и купете красиви набори за вашите легла – с букети от рози, розови листенца, с индивидуални рози или 3D печат. Подарете радост на себе си и на вашите близки!

Вижте също – Дамският панталон претърпя хиляди трансформации през годините.

1 thought on “Какво значение се крие зад спалното бельо с рози

Comments are closed.